? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

miercuri, 19 mai 2010

Probabil..


Ametitor, placut, dulce, incantator, subtil, de neinteles, dureros..
De ce?
De ce nu inteleg mare lucru?
De ce incerc sa explic ceva ce nu poate fi explicat ?
De ce iubesc fiecare minut si fiecare secunda..?
De ce? Pentru ca e aceea viata fericita pe care toti o ignoram si spunem ca o cautam, dar totusi se ascunde. Si evident ca niciodata nu vom recunoaste ca aceasta este viata noastra si ca daca noi stim sa o traim.. o daa. atunci chiar e frumoasa.
Si da, viata nu e niciodata corecta. De ce ? Pentru ca mereu se termina prea repede acel ceva ce tu ai dori sa dureze o vesnicie, iar clipele acelea in care astepti, astepti o minune, ceva, un zambet, o vorba buna, da... acele clipe par ca nu se vor sfarsi vreodata..
Dar pana la urma aceasta este fericirea.. Sa zambesti chiar si atunci cand plangi, sa razi si sa traiesti clipa, oricum ar fi ea. Sa astepti o bucurie si apoi sa o simti cu adevarat. Sa accepti ca ai pierdut, sa te ridici, sa mergi mai departe. Sa intorci capul si sa nu regreti nimic. Sa pastrezi amintiri, sa zambesti melancolic cand iti aduci aminte. Sa poti fi trist ca ceva s'a terminat. De ce? Pentru ca macar ai trait o perioada fericita dupa care sa plangi acum..
Sa zambesti, incercand sa'i faci pe ceilalti fericiti. Sa simti bataile inimii aproape de tine, sa poti da muzica la maxim, sa inspiri parfumul acela.. sa spui mereu "Asta e.. tot sunt fericit(a)".
Sa nu te intereseze nimic, sa stii ce te face fericit sau macar sa incerci sa aflii, sa spui "te iubesc" in loc de "multumesc"
Sa te comporti ca un copil.. Sa te bucuri de orice.. sa alini suferinta celorlalti, sa uiti de tine si sa te preocupe fericirea lor..
Sa zambesti pentru ca ei zambesc..
Asta e viata!
Si poate doar o parte a fericirii.. superficiala..

0 comentarii: