? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

joi, 27 mai 2010

She's a rebel..


Era ora 8:00.
Se trezise cu greu..
Abia se ridicase, indreptandu'se spre bucatarie, incercand sa simta in aer mirosul placut al vaporilor ce indicau cafeaua mult dorita de dimineata.
S'a asezat la masa rotunda, ocupand un scaun. Era singura si cauta compania "persoanei" de pe scaunul alaturat. Lipsea in dimineata aceea.
Primul impuls, a indreptat mana spre telefon... Mult prea usor. Inainte de a apela acel numar, ce i'ar fi spulberat probabil iluzia pentru totdeauna, a aruncat telefonul din mana. S'a auzit zgomotul produs de telefon si gresie. Mai ca ii parea rau, dar era stresata. Ii ramasese probabil doar pachetul de tigari, uitat pe masa de noaptea trecuta. Erau zile de cand nu iesise. Zile de cand plangea, stia ca nu e bine, dar ii era greu sa dea ochii cu lumea de afara. Se confrunta cu o singura problema: scaunul din dreapta ei era in permanenta gol.
Isi amintea zilele in care si cafeaua era mai dulce, tigarile lipseau si micul dejun era atat de vesel. Isi amintea zilele in care o face sa zambeasca acea prezenta angelica. Parfumul care continua visele din fiecare noapte nu mai era..
Statea singura, incercand sa schiteze cel mai mic zambet pe chipul alb, perfect, care nu trada niciun sentiment. Aproape indiferent.. Imposibil.
Au trecut zilele in care toti stiau ca sufera. Acum era femeia perfecta! Toti o vedeau, impunatoare, o certitudine in privirea ei uimitoare.. Speciala, de gheata.
Nu a trecut mai mult de o ora.. Pachetul se terminase. Doza zilnica de calm..
S'a indreptat spre dressing, alegand de acolo ceva simplu, elegant, rafinat, deosebit.
S'a machiat in cel mai perfect mod. Cearcanele erau ascunse, zambetul, privirea puternica, totul sugera o femeie puternica, gata sa lupte cu orice..
Doar ea stia adevarul, doar ea stia cat o durea, cat s'a luptat sa ascunda in suflet tristetea, cum a facut lacrimile sa curga in inima si nu pe obraji. Ea si numai ea..
Pe de alta parte, desi el era departe, mereu ii trimitea mesaje.. A distrus lumi, vieti, doar ca sa o aduca inapoi. A distrus totul in numele iubirii.. Si totusi, la ea nu a ajuns, nu inca..
Si nici ea nu stie daca scaunul din dreapta este sau va mai fii vreodata liber.. pentru el.
Doar ca intr'o zi pachetul de tigari se va termina pentru totdeauna, intr'o zi cafeaua va fi dulce, iar ea isi va permite sa intarzie, pentru ca fericirea ei va fi mai importanta decat orice..
Intr'o zi se va trezi mai tarziu, iar cineva ii va pregati o cafea, o va saruta usor si ii va spune cat de mult o iubeste..

0 comentarii: