? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

miercuri, 17 martie 2010

Mesaj de pe Marte


Nu stiam daca va mai fii nevoie... dar se pare ca oamenii banali, pamantenii nu se mai descurca fara noi.. Asa ca... iata un nou mesaj..

Chair si dupa plecarea pe Marte tot despre noi se discuta.. E si normal. Suntem persoane complexe, cu vise si idealuri. Noi visam sa cucerim lumea si tot universul, voi inca nu stiti cum e sa chiuliti.

Poate ca suntem niste ratati patetici, jalnici si cum vreti voi.. Dar pe noi nu ne opreste rautatea si realitatea trista. Noi avem o alta lumea.. poate de accea am plecat. Sau poate doar pentru ca locul nostru nu este printre voi. Noi suntem fericiti imreuna.. nu avem nevoie de nimeni, cu atat mai putin de voi.

Ce gandire banala...chiar nu imi vine sa cred... Sa nu realizezi ce fericiti suntem in lumea noastra, departe de voi. Sau sa incercati sa va autoconvingeti ca stiti sa visati...

Ati uitat cu desavarsire, de aceea nu sunteti primiti pe Marte. Realitatea a invadat mintea voastra si e un zid puternic care limiteaza gandirea.. Visul a devenit inutil in realitatea trista in care traiti. Va este greu sa acceptati ca nu sunt doar fite.. sau ca ceea ce facem noi este real. Noi inca simtitm, traim profund fiecare moment, pe cand voi ati devenit indiferenti fata de tot ce inseamna trecut. Nici macar prezentul nu il valorificati.. Sa nu mai vorbim de viitor.. Nu stiti ce urmeaza sa faceti, nu visati, nu ganditi.

Si totusi presupuneti ca va pare rau pentru amintiri distruse.. dar voi le'ati murdarit cu mult timp inainte, discutand la adresa persoanelor la care eu tin cel mai mult..

Dar pana la urma..noi suntem niste ratati idioti si nebuni. da si?! Stiu ca ati vrea si voi..dar nu puteti. Noi suntem fericiti impreuna.. Voi nu puteti.

Probabil ati pierdut pasaportul spre Marte... Greu il veti gasi.. poate, candva... Probabil, posibil, posibil sa nu...

Ramaneti totusi aici, in lumea voastra.. sau mai bine in realitatea voastra. Visati la zile insorite si lasati visele marete pentru noi..

Ratatii gandesc, idiotii fac cele mai amuzante chestii, iar cei patetici vor fi mereu fericiti.

Judeci si esti judecat...

Oricum, este doar un mesaj.. de pe Marte. Nu ma astept sa fie inteles de catre voi, oamenii de rand, oamenii banali..

Poate ca acest mesaj de va autodistruge. Poate ca nu..

Cititi o data, de doua ori, pana intelegeti;)...

Have fun!

0 comentarii: