? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

duminică, 20 iunie 2010

Mai incearca!





Oamenii fac atat de multe lucruri prostesti..
Ati observat nu?..
Cred ca uneori nici nu ne dam seama. Si totusi de ce facem ce facem..??
Pai uneori cred ca e doar din cauza faptului ca iubesti, si facand aceste lucruri ii faci si pe altii fericiti. Faci ceva fara sa gandesti, pentru ca atunci cand iubesti nu ai nevoie de creier. Faci ceva doar pentru a te simti liber.. In aces caz cu siguranta nu vei dezamagi pe nimeni, doar ii vei arata cat de mult inseamana pentru tine..
Exact asa se intampla si cu vorbele spuse fara sa gandesti.. Uneori e bine, dar uneori chiar nu realizam ca ii putem rani pe ceilalalti..
Oricum, persoanele care merita cu adevarat, vor intelege ce e in sufletul tau si vor trece foarte usor peste cele zise..
Pe de alta parte, unele persoane fac lucruri atat de prostesti incat te dezamagesc profund. Si nu, nu e vorba de lucruri facute pentru a face bine cuiva, pentru a'l face mai fericit. E ceva ce se termina prin a'ti pierde increderea.. Sau mai e vorba aceea cu "lucruri persoanale".. Cam greu de inteles.. Oricum, cam asta a fost cu increderea.. Se pare ca lumea din jurul nostru a fost construita sa distruga ceea ce noi construim.. sa ne dezamageasca, pentru ca normal, nu putem trai intr'un castel de nisip fara ca oceanul sa vina si sa'l distruga. Dar pana la urma aceasta este viata de adult.. construiesti, stiind foarte clar ca cineva va distruge.. candva.
Dar stii ce? orice ai spune si orice ai face tu.. eu am ceva mai presus decat tot ce ati reusit voi sa distrugeti:>. Si spre deosebire de voi, eu mereu voi fi fericita, pentru ca orice ai incerca, adevaratele motive nu vor disparea. Ceea ce conteaza va ramane mereu aici.. si increderea in acele persoane, in fericirea pe care o provoaca zilnica depaseste tot ce tu si oricine altcienva incercati. Asa ca..te obosesti degeaba!
Viata e frumoasa nu?
Si sper ca si tu, intr'o zi, sa intelegi asta..desi deja pare mult prea tarziu pentru tine.. pentru noi..
Bafta in continuare:)


Acesta postare este adresat persoanelor...care din diferite motive....crezand k le confera anumite drepturi - gresit intelese- intra cu bocancii in viata altora....lasand urme urate....O societate in care fiecare e preocupat de grija altuia...in mod excesiv....decat de grija pentru propria fiinta......
Ce e mai grav e ca voi uitati...ca din greseli se invata:)

1 comentarii:

ioana.blog spunea...

Da da da !!! Bravooo!!!!!

Jooos comunismuuu'!!

Ahh..mi'era dor sa citesc o postare plina de emotiile mele preferate;)

----

Si nu'ti mai bate capu' ..nu merita ;)